Led inbouwspots met een lage inbouwdiepte

Wanneer je een verlaagd plafond met een kleine inbouwdiepte hebt, kan het lastig zijn om led inbouwspots te vinden die hier mooi inpassen. Veel huizen beschikken over een verlaagd plafond, maar deze is niet laag genoeg om de meeste inbouwspots in te plaatsen. Andere mensen wonen in een wat oudere woning waarin het niet mogelijk is om een diep verlaagd plafond te plaatsen, of mensen willen het plafond het liefst zo min mogelijk verlagen in verband met ruimtegebrek. Voor deze mensen is er een oplossing: led inbouwspots met een lage inbouwdiepte.

Kleine led inbouwspots van hoge kwaliteit

inbouwspotjesDe led inbouwspots hebben een inbouwdiepte van slechts 30 millimeter, en kunnen dus in elk plafond dat ook maar een beetje verlaagd is kunnen worden geplaatst. Het feit dat de led inbouwspots een kleiner formaat hebben, betekent echter niet dat ze van lagere kwaliteit zijn. De kleine maar sterke led chip die in de lampen is verwerkt, zorgt voor fel licht van een hoge kwaliteit. Zo kun je de led inbouwspots gemakkelijk plaatsen in elk plafond, zonder hiervoor te hoeven inleveren op de hoeveelheid licht.

Verschillende soorten led inbouwspots met lage inbouwdiepte

De kleinere led inbouwspots met lage inbouwdiepte zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor dimbare verlichting. Hiermee kun je zelf de intensiteit van het licht instellen, om op elk moment de juiste sfeer te kunnen creƫren. Daarnaast zijn de led inbouwspots verkrijgbaar in allerlei kleuren en materialen. Standaard zijn bijvoorbeeld de kleuren aluminium zilver en wit, maar als een andere kleur beter in jouw interieur past, dan is dit vaak ook mogelijk. Led inbouwspots met een lage inbouwdiepte zorgen dus voor gemak in elk huis met minimaal verlaagde plafonds, maar ook voor een prachtige verlichting van hoge kwaliteit. Daarnaast is het gebruik van led lampen ook nog eens erg milieuvriendelijk, en goed voor je portemonnee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *